lauantai 6. lokakuuta 2012

Saksa etc.

Heips vaan taas! :3

Ajattelin nyt vähän tälläsen sekapäivityksen tehä ihan vaan ettei tää mun blogi kuole :D

Alkuun nyt tosiaan voisin kertoilla ihan yleisiä fiiliksiä. Jos nyt suoraan sanotaan niin vähän on alkanu jo ahdistaan täällä olo... Vähän on meinaan tälläselle ex-masentuneelle vaikee tilanne tällänen, että heitetään neljäks kuukaudeks ulkomaille ilman ketään sellasta ihmistä jolle voi oikeesti puhua asioista. Toki nää kaikki ihmiset on ihan mielettömän mukavia, mutta ei oo kuitenkaan ketään sellasta joka tietäis mun menneisyyden tarpeeks hyvin, että voisin kertoilla miltä tuntuu yms /: Eli suoraan sanottuna on ihan järkyttävä IKÄVÄ kaikkia niitä tärkeitä ihmisiä sielä kaukaisessa Suomessa! :C

Nyt on tosiaan sitten alkanu stressaan aikalailla kaikki koulujututkin, koska ens viikko on vika viikko koulussa ja melkein joka aineesta on joku pikku koe ja pitäis saada samalla kaikki tehtävätkin tehtyä. Sitten on myös toi meijän Suomi-projekti jossa tosiaan hoitelen mainontaa, eli pitäis vielä väsäillä ainakin pari mainosta siihenkin. Ja sitten kun tosiaan muutenkin stressaan helposti asioita niin ei oo kyllä helppoo ei. Ja kun olo ei muutenkaan oo paras mahdollinen niin saa nyt nähä, että kuinka pahan hermoromahduksen vedän ens viikolla...

 Yhen mainoksen tosiaan oon jo väsänny ja voisin vaikka näyttääkkin sen teille :D Ite tosiaan piirtelin sen eka lyijykynällä ja sit Juha väritti sen ilmeisesti photoshopilla.

(Pahoittelen varjoa... En ymmärrä mistä vitun kuvakulmasta se kuva oikein pitäis ottaa, että säästyisin varjolta.... :D)

Että sellasta.Syyslomahan on tosiaan ihan pian ja suunnitelmissa oliskin lähtee Saksaan yheks yöks! Et lähtisin niinkun 20. päivä junalla kohti Wolfsburgia ja tulisin sitten seuraavana päivänä takasin. Matkaahan sinne on yli 400km ja junalla sinne meneekin sitten n. 4,5h.... Ja kaiken tämän ten päästäkseni näkemään OOMPH!:n :D Hintaa reissulle tulee jonkin verran yli satanen, junamatka on yhteen suuntaan 39€ eli se sitten kaksinkertasena, keikkalippu makso kaikkine lisäjuttuineen joku 28€ ja yks yö nuoriso hostellissa tulee maksamaan sitten about 27€.
Mietin kyllä, että vois jäädä kierteleen paikallisia kauppoja vielä sunnuntaina jos joku paikka on auki ja rahaa riittää :p
Alku syyslomalle ei vielä oo suunnitelmia.

Siinä on tosiaan mun keikkalippu jonka sain meijän hollannin opettajan avustuksella netistä ostettua! Suuret kiitokset siis jälleen Mr. Wheelerille! Harva suomalainen opettaja suostuu omalta tililtään ostaan oppilaalle keikkalipun, toki siis maksoin ne rahat sille, mutta silti (:

Jaah mitäköhän tässä nyt vielä selittelis... Ainiin, tänään jaksoin jopa kauppaan taas kiskoutua.. Siitä järkyttävästä ylämäestä huolimatta. :D Ehkä mä vielä joskus pääsen sen mäen kuolematta puoleen väliin ja taluttamatta loppumatkaa.....

Tänään olis kait vielä tarkotus mennä keskustaan baariin. Eli pääsen taas istumaan ja toimimaan narikkana :'D Eipä se mua tosiaan muuten haittaa, mut olis kiva jos olis joku toinenkin samantyylinen ihminen joka tykkää juoda eikä tanssia :DD Toki sielä baarissa on aina kivaa ollu jokatapauksessa! Kohta pitää varmaan alkaa vaatteita miettiin ja läimiin lisää meikkiä naamaan.

Ja tässä vielä oikein ihana kuva musta teijän iltaa piristämään :'''D


Ja ainiiiin! Pakkohan mun on nyt vielä läimästä teille joku biisi OOMPH!:lta!


Tää oli ensimmäinen biisi josta aloin tykkäämään ja tosiaan koko bändiinhän tutustuin Janin avulla kun se sitä popitti vitun kovalla autossaan.... :D Bändihän siis tosiaan useimmat biisinsä vetää Saksaks, mutta yhen levyn ne on tehny enkukskin ja ite tykkään tosiaan enemmän näistä enkunkielisistä biiseistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti