sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Internship & other stuff

Blogi on tosiaan elelly hiljaiseloa, koska ei oo ollu aikaa eikä voimia ja multa alkaa oikeesti loppua kirjottamisideat... :D Koska täällä ei ihan oikeesti tapahdu yhtään mitään. Töitätöitätöitätöitä.

Mutta voisin kuitenkin nyt kertoilla tosta työssäoppimisesta jotain :3


Eli Amersfoortin Golden Tulipissa työssäoppimista suoritan. Pääasiassa se tarkottaa sitä, että teen kaikenlaista perus tarjoiluhommaa ja tiskaan. :D Siis todellakin tiskaan ja siivoon paljon. Se on tää perushomma mitä työssäoppijoille tungetaan ja muutenkin tähän alaan kuuluu paljolti siivoominen.... Mutta toki oon päässy kaikkee muutakin tekemään ja paljon on opittukki sitten kaikkee. Edelleenki on vaan tosi vaikee ja inhottava mennä kysyyn esimerkiks juomia asiakkailta, koska kaikki ei oikeesti puhu enkkua ja se on muutenkin tosi ärsyttävä selittää kaikille, että joo sori, en puhu hollantia... On meinaan tosi inhottavaa ku joutuu antaan ihmisten puhua sen asiansa loppuun ennen ku voi läjäyttää sen "Enpuhuhollantiaaa". Ja sit ne joutuu selittään kaiken uudestaan enkuks tai ettiin jonkun joka puhuu hollantia... Mut välillä on kyl oikeesti tosi kiva kun ne asiakkaat oikeesti kiinnostuu siitä, että mistä ollaan ja alkaa sitten kyseleen kaikkee Suomesta :3

Jos lemppari homma pitäis työssäoppimisesta nimetä niin varmaan kallistun kahvien tekemiseen, koska se on vaan hauskaa ja kuitenkin yksinkertasta ja kohtuu helppoo :3 Osaan jo melkein tehä kuvion cappuccinoon!! :3 Joka kerta oon lähempänä onnistumista! :D Servettien taittelukin on  yllättävän mukavaa ja rentoo hommaa.

Hmm.. Tähän väliin voisin pistää pari googlen tarjoomaa kuvaa, kameran kanssa kun en oikein viitti tuola hillua.
Mitäs sitten... Hmm. Välillä tosiaan tehään hommia tuola kokousjuttujen puolella eli toisin sanoen järkkäillään kokoushuoneita kuntoon. Se on kaikin puolin kohtuu rentoo ja kivaa hommaa ja se on aika vaikee tehdä väärin! Varsinkin jos aamussa oot niin saat aika paljon vaan istuskella, rentoutua ja syödä karkkia :3 Tossa jossain välissä tosiaan olin illassa ja tein hommia tolla puolella ensimmäistä kertaa iltavuorossa, aamussa oon siis pari kertaa ollu, mutta nyt tuli taas uus kokemus :3 Oli kyllä kieltämättä kiva ilta, aika meni mukavan nopeesti, tekemistä riitti, mut sitä ei kuitenkaan ollu liikaa.

Työkaverit on käytännössä kaikki tosi mukavia! Tosi mukaan mahtuu muutama ei niin mukavakin, mutta niin nyt on kaikkialla (: Kukaan ei niin inhottava kuitenkaan oo etteikö sen kanssa pystyis töitä tekeen. Sain muuten yhdeltä lempinimenkin... Oon sitten tästä lähtien sille Spooky :p Samalla se vitsaili sitä, että ei tuola tarvi aamulla mitään valojakaan kun hehkun pimeessä. Taidan siis olla hieman kalpeahko :DDDD Mutta hyvä vaan, kalpeus on kaunista <3 Se kyseinen työntekijä saattais kyllä hieman hämmentyä jos kertoisin, että rusketun oikeesti pirun helposti :pKuinka voikin olla aivot kaikin puolin niin vitun jäässä, että sitä helvetin tekstiä ei synny....... ÄÄÄHHH! Ärsyttää. Tätä pientäkin päivitystä tein monta viikkoo aina välillä lisäillen lauseen tai pari.. :D Mutta lupaan yrittää lisätä tahtia loppua kohti! Palailen tässä (toivottavasti) parin päivän sisällä viikonloppuna tapahtuneeseen ja esittelen mm, pari ostosta :3 Siihen asti jaksamisia kaikille sielä Suomen suunnassa ja silleen! 19 päivää! 18 jos vikaa puolikasta päivää ei lasketa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti