torstai 6. syyskuuta 2012

Amsterdam!

Tänään oli tosiaan ohjelmassa Amsterdamiin suuntautuva shoppailureissu!
Oli ihan järkyttävän kiva, mutta pitkä päivä. Juna lähti tosiaan aamulla yhentoista aikoihin ja oltiin takasin Amersfoortin asemalla kaheksan tai yheksän aikaan.

Asemalle kiskoin itteni Karrin pyörällä, tosin ritsasin sitten sen sinne samalla, onneks oli alamäkeä melkein koko matka :p Sitten oli pakolliset lippusähläykset ja paniikit kun ei ollu käteistä rahaa yms.

Junaan kuitenkin kaikki selvittiin ja siitähän se reissu sitten lähti :3

Ja sitten pakolliset kuvat!
Ensin siis pari tällästä perinteistä turistikuvaa tuolta keskusaukiolta ja muualta.Juhan pääkin pääsi kuvaan! :D

Madame Tussaud on siis ilmeisesti vahanukkemuseo! Näytti mielenkiintoselta paikalta :3Yks ensimmäisistä coffee shopeista mikä tuli vastaan, ja sieltä on pelottavan näkönen tyyppi tulossa ulos .__.
 Ja sitten pari kuvaa paikallisesta keskiaikaisesta kidutusvälinemuseosta! Oli pakko käydä sielä!
Karri ei oikein tykänny paikasta joten visiitti jäi lyhyeks, kaikki kuitenkin ehittiin näkemään!


Ja sitten kaikenlaista muuta kuvaa!

It's candyburger!!! Eli tosiaan kokonaan karkista tehty.. OMNOMNOM!

Ja pakollinen kuva karkkihampparin kanssa, en kuitenkaan syöny sitä! Ilme on laadukas!

Ja ostin tälläisen hamosen iiihanasta fantasiagoottikaupasta jonne voisin tuhlata rajattomasti rahaa!

 Samaisesta fantasiagoottikaupasta ostin myös uuden julisteen. Josta voin läimästä kuvan sitten kun saan huonetta vielä vähän enemmän sisustettua :3 Ja ostin tosiaan myös 10 mustaa tekoruusua ja lasiruukun niille. Tuo kivaa mun tyylisyyttä tähän huoneeseen. Ja sain vihdoin myös sen leivänpaahtimen hankittua! ^^ Enään ei tarvi syödä kylmiä paahtoleipiä, eikä se maksanukkaan kun kympin!

Punasten lyhtyjen aluekin tuli nähtyä ja ohi mentiin todella monesta seksikaupasta ja huumekaupasta :D Se punasten lyhtyjen alue on omalla tavallaan tosi jäätävä.. Kun kaikki naisethan ei tosiaan oo sielä vapaaehtosesti.. Ja oli kyl toisaalta aika järkyttävää nähä ne kaikki naiset sielä kun niillä tosiaan ei ollu juuri mitään päällä ja ne niinkun tosiaan muutenkin kunnolla esitteli itteensä.. Mutta noh, eipä sille asialle mitään tällänen perussuomalainen voi, joten olkoot :D Elämä jatkuu ja alueella olevat miehet on ainakin onnellisia :''D Elämä on raakaa ja silleen.

Pari kertaa käytiin tosiaan syömässäkin. Ekaks hollantilaiset ranut ja sitten burger kingiin :'D
Rahaa kulu päivän aikana suurinpiirtein 150€ eli ei mikään halpa reissu.. Junamatkojen osa oli siitä 9,20€. Mutta kun rahaa vielä on niin siitä voi nauttia :3

Paluumatkan kanssa oli hieman ongelmia, koska mulla ei tosiaan ollut sitä pyörää ja en alaa ketään ritsaamaan ylmäkeen.. Bussi oli just menny ja mua ei ilmeisesti voinu sinne yksin jättää joten päädyin sitten taxiin ja sain mukaan paljon muidenkin ostoksia :D Matka makso about 10€ ja sitten valtavan kassimäärän kanssa taiteilin vikan parin sadan metrin matkan, oli hyyyvin jännä loppumatka..

Mutta ihan kohta tosiaan taas nukkumaan, huomenna kun taas pitäis koulussa kiltisti istua :3 Heippaheeei!

4 kommenttia:

 1. Näyttää iha sika kivalta !:) ja oon kai tulossa sinne päin syyslomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielä oli ihan sika kivaa! Joten suosittelen todella lämpimästi sitä tänne tulemista! Löytyy niin paljno nähtävää jan iin paljon shoppailupaikkoja :3

   Poista
 2. onpa huumaavan kaunis takaraivo tuossa yhdessä kuvassa!

  VastaaPoista