sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Huoneen esittely!

Moips vaan taas kaikille!

Päätin tälleen rauhallisen viikonlopun kunniaks esitellä huoneeni teille :3 Se siis tosiaan vieläkin aika onneton, sisustaminen pahasti kesken, mutta tässä se nyt silti tulee!

Pahoittelen myös huoneen siisteystasoa.. Se on mitä on.. Epäsiisteys kylläkin johtuu pääasiassa säilytystilan puutteesta.. /:

Mutta tästä siis lähtee!
Ovelta kun katsoo vasemmalle, niin näkee tälläistä.

Huikea pöytä, joka on taas tosi kauniisti järjestetty :'D

"Tosi iso jääkaappi" ...  Ja ruokaa! Ja juotavaa :3

Ovelta kun katsoo oikealle, niin näkee tälläistä. Ja oikeessa reunassa on tosiaan vaatekaappi :3

Huoneen juliste nro 2!

... Ten black roses ...

Näkymä ikkunasta oikealle katsottaessa.

.... Alas katsottaessa.

... Ja vasemmalle katsottaessa!
 Siinäpä se onkin aikalailla.. Ei tää mikään maailman isoin tai laadukkain huone ole, mutta kyllä täällä elää voi :3 Varsinkin kun jotain oman tyylistä pistää huoneeseensa :3

 Päädyin myös viikonlopun kunniaks piirteleen ensimmäisen kunnollisen piirrustuksen pitkään aikaan. Meni ihan jumalattoman kauan, kiitos yksityiskohtien ja varjostusten.. Mutta tänkin laitan sitten seinälle niin saa jotain mielenkiintoo noihin seiniin ja jotain likasia kohtia piiloon. :)

Kaikinpuolin viikonloppu on mennyt tosi rauhallisesti, tosin perjantaina käytiin keskustassa alueen baareja kattelemassa, ihan mukavia paikkoja oli, ei tosin ihan mun tyylisiä, kun tosiaan oon aina tiennykkin, että tykkään enemmän juoda kun tanssia :p Ja muu porukka on sellasta tanssijaporukkaa niin se on sitten vähän tällästä :'D Mutta täällä kyl pääsee helposti baareihin sisään, käytiin kahessa k-18 baarissa ja yhessä k-21 baarissa, sinne päästäkseen tarvi tosin jo suostutella :D Kuvia ei mulla tolta reissulta valitettavasti ole /:
Loppu viikonloppu onkin sitten menny dataillessa, nukkuessa, piirtäessä, musiikkia kuunnellessa ja löhöillessä :D

Siinäpä oli sitten kaikki tällä kertaa :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti