torstai 20. syyskuuta 2012

IKEA!


Lauantaina käytiin tosiaan tarkistamassa millanen paikka tää Amersfoortin Ikea on. Tosiaan mukana mun lisäks oli Janika, Ira ja Anniina. Voin kyllä rehellisesti sanoa, että ihan samanlainen se Ikea on kun Suomessakin. Ite en oo tosiaan käyny kun Kuopion Ikeassa, että ihan hieno kokemus se oli nähdä toinenkin Ikea :'D

Reissuun lähettiin puoli kahentoista bussilla jolla päästiin Amersfoortin rautatieasemalle, mistä napattiin toinen bussi kohti Ikeaa! Bussimatkojen hinta vaihteli, koska meillä kaikilla oli sellanen jännä kortti millä voi matkustaa junassa ja bussissa, mutta koko reissun bussimatkoihin meni kuitenkin about 5€ ja matkaa kuitenkin Ikealle oli kohtalaisesti.

Kortti on tosiaan nimeltään OV-chipkaart ja se on oikeesti kätevä keksintö. Se leimataan aina kun meet bussiin ja tuut sieltä ulos :) Sama juttu junassa, tosin leimaaminen hoidetaan jo asemalla.

Ikeaan päästyämme tosiaan kierrettiin ekana pikaisesti se huonesysteemi juttu mikä onkaan ja sitten eksyttiinkin jo syömään kun kaikilla alko jo nälkäkin olemaan.

Oltiin tosi fiksuja ja ei tajuttu ottaa ruuasta kuvaa ennen syömistä, mutta siinä teille jämälihapullat ja ruotsin lippu! :'D
Lihapulla.
 Syömisen jälkeen lähettiin sitten ihan kunnolla shoppaileen ja tottakai mä sitten innostuin osteleen kaikkee mitä en periaatteessa ees tarvinnu. Mukaan siis tarttu valkonen iiihana karvamatto, punanen tosi pehmee viltti, jotain keittiötyökaluja, lisää laseja mitä mulla ei siis mukamas oo vieläkään tarpeeks.. Mustat lakanat ja ehkä jotain muutakin, en enään muista :D
Mutta äwww! Olisin halunnu ostaa sellasen ison aidon kasvin tänne huoneeseen, mutta sinne se jäi Ikeaan :c

Lamppu :D Noita myytiinkin sielä :3

Näin käy kun päästää 4 naista shoppaileen Ikeaan...

Vasemmalta oikealle, Anniina, Ira ja Janika.
Takasin tosiaan lähettiin bussilla ja innostuin sitten kuvaileen bussin ikkunasta. Ekaks nyt sit tungen sen pakollisen kuvan ittestäni tänne. Ilme on taas kerran laadukas.

En saanu sitä rajattua, koska tyhmät tietokoneet. En osaa :c Mutta hyi minä.

Paikallinen bussi.

Paikallinen STOP nappula. (Sori, oli pakko :''D)
Ja sitten tosi taiteellisia maisemakuvia:


Tahtoo tollasen puun Suomeeen!

Talot on tosiaan paljon hienompia ja niiden suunnittelijat omistaa mielikuvituksen!

Liikenneympyrän koriste.

Pihat on kanssa täällä ihan mielettömän upeita! Ihmiset oikeesti jaksaa panostaa niihin! En oo vielä saanu kuvaa mistään hienosta pihasta, koska oon aina menny niiden ohi joko pyörällä tai bussilla, mutta ehkä mä vielä joskus onnistun käveleen sellasen ohi!


Ja mitäs muuta sitten.. Hmm.. Sain toisen minijääkaapin huoneeseeni, kiitos Reetalle siitä! Ja nyt ne on tosiaan tyylikkäästi pinottu päällekkäin ja se on vähän niinkun keskikokonen jääkaappi :3
Vaa-an löysin myös vihdoin!!! JEEEEEE! Löyty tosiaan joku elektroniikkakauppa ja kahella kympillä tarttu nätti musta vaaka mukaan :3 Sieltä olis voinu ostaa rikkaimurinki, mutta siihen, en vielä sijoittanu rahaa.
Tuli sitten shopattua myös sellanen nätti paita 17€:lla näätte varmaan jossain välissä jossain päivityksessä sen. Löyty myös sellaset kivat syksy nilkkurikorkkarit mitkä onkaan 25€:lla! Kuva niistäkin ehkä joskus tulee. Samoten löyty jotain pientä sälää kuten pelikortit, mutta niistä en nyt ala erikseen kertoilla.

Paikansin myös jotain hyvin mystistä vaahto/neste vaahtokarkkia joka on sellasessa putkessa mistä sitä imetään.. Ei siis oo rakenteeltaan kuin normaali vaahtokarkki vaan on jotain hyvin mystistä.... Ja pahaa. En suosittele.

Siinä kaikki tälläkertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti